Disciplines

Paneelbouw

EML is gespecialiseerd in het engineeren, ontwerpen, samenbouwen en leveren van besturings- en regelpanelen, voorzien van hardware en software. De panelen zijn standaard uitgerust met Siemens componenten, er kunnen echter ook klantspecifieke componenten toegepast worden. Door middel van testprotocollen wordt een hoge kwaliteitsstandaard gewaarborgd.

Kabelassemblage

De afdeling kabelassemblage assembleert klantspecifieke kabels voorzien van adercodering, adereindhulzen en speciale connectoren. Zowel kleine als grote oplagen behoren tot de mogelijkheden. EML is in het bezit van alle benodigde apparatuur zoals een stripmachine, aanpersautomaten alsmede specifieke handtangen.

Verdeelinrichting

EML is leverancier van verdeelinrichtingen van 25 t/m 630 A. De E verdeler is het hart van de elektrovoorziening in een gebouw. Kwaliteit is om deze reden van belang om problemen omtrent een storing te voorkomen. Wanneer u een verdeler van EML in huis heeft, zijn kwaliteit en continuïteit gewaarborgd.

Engineering

EML heeft uitgebreide kennis én ervaring in huis op het gebied van engineering en de onderneming is gespecialiseerd in ontwerpen op gebied van meet- en regelsoftware en plug en play systemen voor industriële toepassingen. Onze geavanceerde softwarepakketten stellen ons in staat klantwensen optimaal te realiseren. De software waar we gebruik van maken is: Instalpartner, See Electrical, B&R Automation, Siemens.